JOB studenti - locuri de munca pentru studenti 

Căutăm joburi pentru studenți:

 

Caută locuri de muncă: joburi part-time, joburi full-time, promoter, meditatii, limbi straine, babysitter, bona, sofer, livrari pizza, curierat, call center, client service, asistenta, / Caută angajatorii preferați: Google, IBM, Accenture, HP, Dacia, Vodafone

Partener Jooble Lucru în România Joburi pentru studenți

Caută job în orașul tău, lângă universitatea ta: București, Cluj-Napoca, Timișoara, Brașov, Sibiu, Iași, Oradea, Craiova, Arad, Constanța , Galați

Programe de Internship si Trainee in mediul guvernamental, ong-uri si corporatii Targ de joburi si cariere Mission = Office / Schimbă România - aplică pentru o carieră în mediul guvernamental

 

 

 

 

................................................................................................................................................................................................................................................

Cu toate ca poate nu ti-ai dat seama pana acum dar exista mai multe modele de CV-uri, fiecare potrivit pentru un anumit tip de situatie. Exista un tip de CV care este atent la cronologia carierei tale – tipul cronologic, care este si cel mai popular tip de CV. Apoi, exista un model de CV care se axeaza pe aptitudinile tale – acesta se numeste CV-ul functional. Si, bineinteles, cea de-a treia varianta este o combinatie intre cele doua, care incorporeaza elemente din cele doua tipuri mai sus-mentionate.

Download Modele CV

+ Model de CV 1 - normal pentru studenti /  + Model de CV 2 - model european/institutii UE / + Model de CV 3 - model SUA/limba-engleza (clic pentru download modele CV)

 

Sfaturi Modele CV

+ Cum sa folosesti un Model de CV / + Modele CV - Redactarea unui CV / + Modele CV

 

Tips & Tricks / 10 trucuri esentiale pentru redactarea unui CV perfect:

  1. Poti sa omiti informatii personale ca: varsta, nationalitate sau starea civila.

  2. Daca aplici pentru o slujba in care acestea conteaza, atunci adauga-le la inceputul CV-ului. ESTE IMPORTANT sa fii sinceri, angajatorii vor face verificarile.

  3. Nu scrie "Curriculum Vitae" sau "Resume" la inceputul CV-ului tau. Nici data la care ti-ai scris CV-ul.

  4. Asigura-te ca numele tau este scris in partea de sus a fiecarei pagini. Scrie Prenumele cu litere mici si NUMELE cu CAPS in cazul in care ai un nume care creeaza confuzie.

  5. Include numarul paginilor pe toate paginile cu exceptia primei, de preferat in partea de sus a paginii.

  6. Foloseste un dictionar pentru intelegerea clara a aptitudinilor/abilitatilor cerute de locul de munca si a contributiilor pe care le poti aduce tu in cadrul companiei.

  7. Verifica prima forma pentru acuratete. Vezi daca nu ai omis ceva. Verifica ultima forma pentru graseli chiar inainte de a o tipari. Tipareste pe hartie alba, curata si mergi cu un CV nou printat la fiecare interviu (NU te prezenta cu CV-uri indoite, mototolite, pe foi murdare, etc)

  8. Pastreaza toate notitele pe care le-ai folosit la realizarea CV-ului. Daca ai un interviu de angajare, te poti consulta cu angajatorul in privinta redactarii CV-ului sau ii poti cere feedback inainte sa te prezinti cu el.

  9. Un CV trebuie pastrat la zi. De aceea va fi nevoie sa-l completezi din timp in timp. Nu-i o idee deloc rea sa-l faci si in limba engleza.

  10. INCLUDE experienta de voluntar sau activitatea desfasurata in comunitatea ta.

Iti uram succes in realizarea unui CV de nota10! Chiar daca nu iei jobul de la primul interviu, nu uita sa ceri in permanenta sfatul celor care te evalueaza, te recruteaza sau te recomanda!

 (!) Foloseste acest motor special pentru a cauta locuri de munca in TOP100 site-uri de locuri de munca din Romania - indexarile se fac in timp real si nu vei pierde niciun anunt!

2007-2015 & sute de mii de tineri angajati prin www.job-studenti.ro - Cel mai tare motor de locuri de munca si joburi pentru studenti / Contact